BLOG | Hrdinové mezi námi: Jak pomáhat druhým mění nás samotné | Pomáháme

Ve světě plném utrpení a bolesti jsou dobří lidé těmi, kteří přinášejí světlo. Víme, že pomoc druhým je podstatou našeho bytí, a teď, více než kdy jindy, potřebujeme navzájem podporovat.

Všudypřítomné dobro na internetu

Internet je plný dojemných videí a příběhů, které ukazují dobrotu lidí. Zvíře uvíznuté v síti, fenka prosící kolemjdoucí lidi o pomoc pro své raněné štěně. Jsou to silné momenty, které ukazují, že v nás existuje schopnost soucitu a pomoci druhým.

Nečekáme nic na oplátku

Tyto příběhy ilustrují jednu důležitou věc - mnoho z nás nečeká nic na oplátku za to, že pomáhá. Děláme to proto, že nám to přináší radost a uspokojení. A my v našem studiu jsme stejní. Roste počet lidí, kteří nám sdělují, že by rádi přispěli, a to nás naplňuje radostí.

Nesmíme zůstat lhostejní

Lidé nesmějí zůstat lhostejní k utrpení druhých. Ať už jde o lidi, zvířata, rostliny, prostě vše živé. Věříme, že pomoc druhým je klíčová pro zlepšení našeho světa.

Nenechte se odradit kritikou

Chápeme, že tento názor může být pro někoho poučný, zatímco jiní se mu mohou smát. Ale o ty nám nejde. Víme, že jsou lidé, kteří jsou sobečtí, lhostejní k utrpení druhých, lidé, kteří ubližují místo toho, aby pomáhali. Ale věříme, že jich je méně.

Nabídněte pomoc tam, kde je třeba

Pokud víte o někom, kdo je v nouzi, ať už je to žena, dítě, pes, kočka, nebo kdokoliv jiný, neváhejte se obrátit na pomocné linky. My sami jsme některým z nich vytvořili webové stránky a jsme připraveni vám pomoci najít správný způsob, jak podat pomocnou ruku.

V době, kdy se zdá, že svět je plný negativních zpráv, můžeme být ti, kteří přinášejí naději. Pomáhání druhým nám dává smysl a naplňuje nás radostí. Připojte se k nám a pomozme společně těm, kteří to nejvíce potřebují.