BLOG | Otevřete Srdce Své Firmy: Buďte Součástí Projektu Nejen dětem | Pomáháme

Znáte radost z pomoci druhým? Už jste někdy pocítili ten neocenitelný pocit, když dáváte? Připojte se k nám na Nejendětem a společně rozšíříme tento pocit dávání daleko za hranice našeho dosahu. Naše cesta vede k vytvoření většího, silnějšího a soudržnějšího světa.

"Dávat je lepší než brát." Tato jednoduchá moudrost, kterou jsme se naučili už jako děti, může být základem pro něco úžasně mocného. Pro něco, co má potenciál měnit životy a celé komunity.

Představte si svět, kde každý podnik dává trochu ze svého úspěchu zpět do komunity. Kde každý z nás má možnost pomoci těm, kteří to potřebují nejvíce. Kde se jednoduchý akt dávání může změnit na příběh naplněného života, obohacený o radost a vděčnost.

To je přesně to, co děláme na Nejendětem.

Jako naši partneři se nejenže stanete součástí tohoto příběhu, ale také získáte právo využít naše logo "Jsem partnerem projektu Nejen dětem". Tímto způsobem můžete ukázat světu svůj závazek k dávání a pomoci.

Pomoc druhým není jen o tom, jak velký je váš dar. Je to o tom, jak hluboko to dotkne srdce druhého člověka. Je to o tom, jak malý gesto může mít obrovský dopad na životy lidí.

Připojte se k nám a objevte radost z dávání. Každá firma, bez ohledu na velikost nebo obor, může udělat rozdíl.

Vezměte třeba útulky. Dar krmiva, péče o zvířata nebo prostě jen trochu svého času může mít pro ně obrovský význam. A to je jen jeden z mnoha způsobů, jak můžete pomoci.

Ale co když nevíte, jak začít? Nebo co když nemáte dostatek zdrojů? To je, kde přicházíme my.

Na Nejendětem jsme připraveni vám pomoci v každém kroku cesty. Nabízíme řadu služeb - od tvorby nového webu, přes podporu webhostingu, až po vytvoření článků a další online marketingové služby - zcela zdarma pro firmy, které se rozhodnou podporovat neziskové organizace.

Nemusíte se starat o aktualizace obsahu vašeho webu. My se o to postaráme. Budeme psát články, které vždy před publikací zkontrolujete. Dokonce se postaráme o jejich publikaci na městských denících a dalších médiích.