BLOG | Srdečné díky našim partnerům: Kreativní způsoby, jakými se firmy a jednotlivci zapojují | Pomáháme

S radostí vzdáváme hold našim partnerům, kteří se s námi spojili a pomohli neziskovým organizacím. Jejich skutky mají obrovský význam a dělají rozdíl v životech mnoha lidí.

Náš vděčný poklon partnerům s velkým srdcem

Svět může být někdy hektický a chaotický, ale vždy existují lidé a organizace, které se nezištně vzdávají vlastních zájmů a snaží se podpořit dobré věci. Naši partneři jsou tito lidé a dnes bychom jim chtěli vyjádřit naše hluboké poděkování.

Naše služby za jejich velkorysost

Naše odpověď na otázku, jak mohou firmy přispět, je vždy individuální. Každá pomoc je cenná a my jsme připraveni nabídnout naše služby jako poděkování. Ať už jde o tvorbu webových stránek, poskytování workshopů nebo podporu v PR, vše děláme s radostí a vděčností.

Společná práce pro místní neziskové organizace

Naši partneři vybírají organizace ve svém okolí, které chtějí podpořit. Jejich úsilí přináší radost těm, kteří ji potřebují nejvíc - ať už jde o dětské domovy, kterým doručí sladkosti, nebo o útulky, kterým zajistí potřebné krmivo.

Bezplatná propagace pro neziskové organizace

Díky vlastníkovi PR agentury, jednomu z našich partnerů, můžeme propagovat neziskové organizace na jeho portálu zdarma. To je pro nás skvělá příležitost rozšířit povědomí o těch, kteří to potřebují.

Bezúplatná pomoc od jednotlivců

Kromě firem se nám ozývají i jednotlivci, kteří se rozhodli podpořit naši misi. Jejich příklad ukazuje, že pomoci může každý, a to je pro nás velkou inspirací.

Připravujeme sekci Partneři

Chystáme pro vás novou sekci na našem webu - Partneři. Zde budeme uvádět firmy, které se staly našimi partnery a jakým způsobem pomohly. Tak může každý, kdo navštíví naši stránku, tyto firmy poznat a případně je kontaktovat.

Nicméně, není třeba se obávat zneužití. Naše zkušenosti ukazují, že neziskové organizace jsou velmi vděčné za to, co pro ně děláme jako firma StudioMC, a nepotřebují obtěžovat naše partnery.

Vážení partneři, děkujeme vám za vše, co děláte pro nás a pro ty, které podporujeme. Vaše podpora opravdu dělá rozdíl a my se těšíme na další spolupráci s vámi.